Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen over de aanschaf en/of installatie van de Quooker? Neem dan contact met ons op, we kunnen je er alles over vertellen en eventueel meteen een afspraak inplannen voor de montage.

Je Quooker wordt meestal binnen 2 weken gemonteerd.

Wil je dat we sneller komen monteren? Soms is het mogelijk om een extra montage in te passen in de lopende planning. Neem gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken of er iets te regelen valt.

Na het bestellen via de website nemen wij binnen 24 uur contact op om een afspraak te plannen.

Betalen kan achteraf via factuur met iDeal betaallink, er is geen aanbetaling nodig.

Als je wilt kunnen wij een aantal kranen meenemen zodat je ter plekke kunt kiezen welke je gemonteerd wilt hebben. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail of whatsapp.

Heb je alleen een koudwaterleiding? Dan heb je de Combi nodig.

Duurt het lang voordat je warmwater krijgt? neem dan de Combiplus.

Heb je de cv ketel dichtbij en snel warmwater? Dan kun je het beste de Pro3 nemen.

Wil je ook gekoeld en bruisend water? Bestel dan ook de Cube mee.

Ja, de monteur verwijdert de oude kraan en de eventuele boiler, je hoeft dus zelf niets te verwijderen.

We houden rekening met een gemiddelde montagetijd van 2 uur, soms is het iets korter en heel soms iets langer. Dit is afhankelijk van de situatie en de bestelde samenstelling.

Ja, de monteur neemt de bestelde Quooker en accessoires mee, deze worden dus niet eerst naar je opgestuurd. Je hoeft dus niet thuis te blijven voor een levering, alleen voor de montage.

In principe blijft de oude kraan en eventueel oude boiler achter. Maar indien gewenst nemen we het mee voeren wij deze voor je af.

Nee, is niet verplicht maar wel aan te raden. Mocht er iets zijn dan kan Quooker je sneller en beter helpen. Ook bij bijvoorbeeld een terugroepactie kan Quooker je pro-actief benaderen.

Vanuit Quooker krijg je standaard 2 jaar fabrieksgarantie en zijn alle kosten voor reparatie gedekt.

Binnen 2 tot 5 jaar werkt Quooker met een coulanceregeling en worden onderdelen en /of reparaties tegen een gereduceerd tarief aangeboden. Uit ervaring weten wij dat dit betekent dat er meestal wel kosten in rekening gebracht worden maar dat deze kosten zeer redelijk te noemen zijn.

Op de montage bieden wij 5 jaar volledige garantie.

Bespaar water en energie, wanneer is jouw keuken aan de beurt?

Type kraan kiezen