Quooker Flex

De Quooker Flex is de enige kokendwaterkraan met een handige, flexibele uittrekslang. Handig voor de afwas: met de uittrekslang van de Flex kun je overal bij. Naast warm, koud en 100°C kokend water kan de Flex ook koel bruisend en gefilterd water geven, als je hem combineert met de Quooker CUBE.Je wilt een Quooker, maar welk reservoir wil je hebben?

Quooker PRO3 reservoir

3 Liter 1600 watt

Direct kokend-water beschikbaar, dit reservoir wordt aangesloten op de koudwaterleiding. Het PRO3 reservoir heeft een inhoud van 3 Liter en heeft een vermogen van 1600 watt, dit reservoir levert uitsluitend kokendwater voor je Quooker en kan dus niet de warmwatervoorziening overnemen. Je kunt uit dit reservoir met gemak 2,5 Liter kokendwater tappen en na ongeveer 10 minuten is hij weer volledig opgewarmd.

Quooker COMBI reservoir

7 Liter 2200 watt

Direct kokend-water en direct warm-water (50-65 graden) beschikbaar, dit reservoir wordt aangesloten op de koudwaterleiding. Het COMBI reservoir heeft een inhoud van 7 Liter en heeft een vermogen van 2200 watt, dit reservoir levert naast kokendwater ook direct warmwater. Hij vervangt dus de keukenboiler of cv ketel als warmwaterbron. Het reservoir kan echter leegraken, de benodigde opwarmtijd is dan ongeveer 15 minuten.

Quooker COMBI+ reservoir

7 Liter 2200 watt

Direct kokend-water en direct warm-water (50-65 graden) beschikbaar, dit reservoir wordt aangesloten op de koudwaterleiding en op de warmwaterleiding. Het COMBI+ reservoir heeft een inhoud van 7 Liter en heeft een vermogen van 2200 watt, dit reservoir levert naast kokendwater ook direct warmwater. De COMBI+ verwarmt het tapwater vanuit de cv-ketel bij totdat het water vanuit de cv-ketel op de juiste temperatuur is.

Bespaar water en energie, wanneer is jouw keuken aan de beurt?

Zelf samenstellen